Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on helppo, nopea ja riskitön tapa rekrytoida työntekijöitä. Kerro meille, millaista osaamista tarvitset – me järjestämme sitä sinulle.

Yritys vastaa perehdyttämisestä ja työnjohdosta, me puolestamme rekrytoinnista, työsuhteesta ja työnantajavelvoitteista. Rekrytointivaihe ei maksa sinulle mitään. Kun löydämme henkilön, jonka haluat töihin, maksat vain uuden henkilön tekemistä työtunneista – etukäteen sovitun veloituksen mukaisesti.

Vuokratyöntekijämme ovat meille toimintamme perusta. Odotamme, että heitä johdetaan arvostavasti ja palaute heille on rakentavaa sekä kehittävää. Me puolestamme hoidamme heidän työsuhteensa ”by the book” ja olemme tukena työsuhteen varrella. Tarjoamme työntekijöillemme mm. työterveyden Terveystalossa ja työntekijät on vakuutettu Fenniassa – myös vapaa-ajan tapaturmien osalta.

Henkilöstövuokrausta teemme etenkin teollisuuden, logistiikan, rakentamisen, asiakaspalvelun, kiinteistön hoidon ja kaupan alalla. Tämän lisäksi olemme eteviä toimihenkilöiden etsimisessä. Voit myös ulkoistaa meille työsuhteita vaikkapa ohjaamalla uudet työntekijät ensin meidän kauttamme palvelukseenne.

Isoimmille vuokratyövoiman käyttäjille tarjoamme myös räätälöityjä palvelu- ja hinnoittelumalleja, jotka eivät varmasti jätä kylmäksi yhtiönne henkilöstön hankinnasta ja sen kuluista vastaavia päättäjiä.

Autamme myös ulkomaisen työvoiman hankinnassa. Kumppanimme Resulto Oy on kilpailuttanut verkostoonsa kansainväliseen työvoimaan erikoistuneita yrityksiä. Tunnemme nämä yritykset hyvin ja suosittelemme heitä mielellämme.