Rekrytointi

Rekrytointi

HR Tukku on oikea valinta rekrytointikumppaniksi, kun oma aika tai halu ei riitä mallikkaan rekrytointiprosessin läpivientiin. Rekrytoimme työntekijöitä suoraan asiakkaidemme palkkalistoille säännöllisesti.

Kartoimamme huolellisesti työroolinne ja tarvittavan osaamisen, keskustelemme sen jälkeen organisaationne toimintakulttuurista ja johtamisesta sekä ihannepersoonasta. Hoidamme rekrytointiprosessin sovituin työkaluin ja esittelemme Teille sopivan määrän potentiaalisia kandidaatteja jatkohaastatteluanne ja valintaanne
varten. Haun aikana huolehdimme siitä, että hakijat saavat tehtävästä ja yrityksestänne totuudenmukaisen kuvan, jotta hakijan ja yrityksen odotukset kohtaavat myös työn aloittamisen jälkeen. Valintanne jälkeen henkilö tekee kanssanne työsopimuksen ja me puolestamme hoidamme haun lopputyöt huolellisesti.
Annamme henkilökohtaisen palautteen kaikille haastatelluille henkilöille, koska mielestämme se tukee positiivista työnantajamielikuvaa myös asiakasyrityksen osalta.

Hoidamme rekrytointitoimeksiannot työntekijä. ja toimihenkilötason tehtäviin. Keski- ja ylimmän johdon rekrytoinneissa käytämme kumppanimme Resulto Oy:n kilpailuttamia rekrytointi- ja suorahakuyrityksiä, joiden osaamisesta meillä on henkilökohtainen kokemus, luottamus ja varmuus.